1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug [1.1 B3] JS error after adding someone to a conversation

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Trekkan, Oct 25, 2011.

  1. Trekkan

    Trekkan Well-Known Member

    I had a conversation going with one other person (about 10 replies) and after adding someone new to the conversation, I can no longer reply to the conversation without getting a JS error. I checked the console and found the below error.

    Code:
    SWFUpload successfully initialized (SWFUpload_0)
    xenforo.js:287Abort pending field validation...
    xenforo.js:194PHP {"templateHtml":"\n\n\n\t\n\n\n<li id=\"message-32\" class=\"message  staff \" data-author=\"Trekkan\">\n\n\t\n\n<div class=\"messageUserInfo\" itemscope=\"itemscope\" itemtype=\"http:\/\/data-vocabulary.org\/Person\">\t\n<div class=\"messageUserBlock\">\n\t\n\t\t<div class=\"avatarHolder\">\n\t\t\t<a href=\"members\/trekkan.1\/\" class=\"avatar Av1m\" data-avatarHtml=\"true\"><span class=\"img m\" style=\"background-image: url('data\/avatars\/m\/0\/1.jpg?1318378832')\"><\/span><\/a>\n\t\t\t<!-- slot: message_user_info_avatar -->\n\t\t<\/div>\n\t\n\n\n\t\n\t\t<h3 class=\"userText\">\n\t\t\t<a href=\"members\/trekkan.1\/\" class=\"username\" itemprop=\"name\">Trekkan<\/a>\n\t\t\t<em class=\"userTitle\" itemprop=\"title\">Administrator<\/em>\n\t\t\t<!-- slot: message_user_info_text -->\n\t\t<\/h3>\n\t\n\t\t\n\t\n\t\t<div class=\"extraUserInfo\">\n\t\t\t\n\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t<dl class=\"pairsInline\">\n\t\t\t\t\t\t<dt>Member Since:<\/dt>\n\t\t\t\t\t\t<dd>Oct 11, 2011<\/dd>\n\t\t\t\t\t<\/dl>\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t<dl class=\"pairsInline\">\n\t\t\t\t\t\t<dt>Message Count:<\/dt>\n\t\t\t\t\t\t<dd><a href=\"search\/member?user_id=1\" class=\"concealed\">44<\/a><\/dd>\n\t\t\t\t\t<\/dl>\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t<dl class=\"pairsInline\">\n\t\t\t\t\t\t<dt>Likes Received:<\/dt>\n\t\t\t\t\t\t<dd>2<\/dd>\n\t\t\t\t\t<\/dl>\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t<dl class=\"pairsInline\">\n\t\t\t\t\t\t<dt>Trophy Points:<\/dt>\n\t\t\t\t\t\t<dd><a href=\"members\/trekkan.1\/trophies\" class=\"OverlayTrigger concealed\">8<\/a><\/dd>\n\t\t\t\t\t<\/dl>\n\t\t\t\t\n\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t<dl class=\"pairsInline\">\n\t\t\t\t\t\t<dt>Location:<\/dt>\n\t\t\t\t\t\t<dd><a href=\"misc\/location-info?location=Portland%2C+OR\" target=\"_blank\" rel=\"nofollow\" itemprop=\"address\" class=\"concealed\">Portland, OR<\/a><\/dd>\n\t\t\t\t\t<\/dl>\n\t\t\t\t\n\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t\n\t\t\t\n\t\t\t\n\t\t<\/div>\n\t\n\t\t\n\n\n\t<span class=\"arrow\"><span><\/span><\/span>\n<\/div>\n<\/div>\n\n\t<div class=\"messageInfo primaryContent\">\n\t\t<strong class=\"newIndicator\"><span><\/span>New<\/strong>\n\t\t\n\t\t\n\t\t\n\t\t\n\t\t<div class=\"messageContent\">\t\t\n\t\t\t<article>\n\t\t\t\t<blockquote class=\"messageText ugc baseHtml\">\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t<span style=\"font-family: 'Georgia'\"><span style=\"color: #000000\"><br \/>\n<span style=\"font-family: 'Georgia'\"><span style=\"color: #000000\"><br \/>\nWeee, dupes!  getting an error in this conversation and tracking it down though. Sorry for the spam now.<\/span><\/span><\/span><\/span>\n\t\t\t\t<\/blockquote>\n\t\t\t<\/article>\n\t\t\t\n\t\t\t\n\t\t<\/div>\n\t\t\n\t\t\n\t\t\n\t\t\n\t\t\t<div class=\"baseHtml signature ugc\"><aside>-Trekkan<br \/>\nJFF Gaming Administrator<br \/>\n<br \/>\n<div style=\"text-align: center\"><img src=\"http:\/\/www.jffgaming.com\/forum\/sig\/?userid=1&amp;color=orange&amp;elements=posts,likes,trophies&amp;showName=true\" class=\"bbCodeImage\" alt=\"[IMG]\" \/><\/div><\/aside><\/div>\n\t\t\n\t\t\n\t\t\n\t\t<div class=\"messageMeta\">\n\t\t\t<div class=\"privateControls\">\n\t\t\t\t<span class=\"item muted\"><a href=\"members\/trekkan.1\/\" class=\"username author\">Trekkan<\/a>, \n\t\t\t\t\t<a href=\"conversations\/involvement.6\/message?message_id=32\" class=\"datePermalink\"><abbr class=\"DateTime\" data-time=\"1319570505\" data-diff=\"0\" data-datestring=\"Oct 25, 2011\" data-timestring=\"12:21 PM\">Oct 25, 2011 at 12:21 PM<\/abbr><\/a>\n\t\t\t\t<\/span>\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t<a href=\"conversations\/involvement.6\/edit-message?m=32\"\n\t\t\t\t\t\tclass=\"item control edit OverlayTrigger\"\n\t\t\t\t\t\tdata-overlayOptions=\"{&quot;fixed&quot;:false}\" \n\t\t\t\t\t\tdata-href=\"conversations\/involvement.6\/edit-message-inline?m=32\"\n\t\t\t\t\t\tdata-messageSelector=\"#message-32\"><span><\/span>Edit<\/a>\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t<a href=\"conversations\/involvement.6\/report?message_id=32\" class=\"OverlayTrigger item control report\" data-cacheOverlay=\"false\"><span><\/span>Report<\/a>\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\n\t\t\t\n\t\t\t<div class=\"publicControls\">\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t<a href=\"conversations\/involvement.6\/reply?m=32\"\n\t\t\t\t\t\t\tclass=\"item control reply ReplyQuote\"><span><\/span>Reply<\/a>\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\n\t\t<\/div>\n\t\n\t\t\n\t\t<div id=\"likes-message-32\"><\/div>\n\t<\/div>\n\t\n\t\n\t\n<\/li>\n","css":{"stylesheets":["message_user_info","bb_code","message"],"urlTemplate":"css.php?css=__sentinel__&style=2&dir=LTR&d=1319486341"},"js":["js\/xenforo\/discussion.js?_v=df0da7d6"],"lastDate":1319570505,"count":1,"_visitor_conversationsUnread":"0","_visitor_alertsUnread":"0"}<br />
    <b>Fatal error</b>:  Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fwrite() [&lt;a href='function.fwrite'&gt;function.fwrite&lt;/a&gt;]: send of 6 bytes failed with errno=32 Broken pipe' in /home/nomad/public_html/forum/library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:324
    Stack trace:
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(8, 'fwrite() [&lt;a hr...', '/home/nomad/pub...', 324, Array)
    #1 /home/nomad/public_html/forum/library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php(324): fwrite(Resource id #24, 'QUIT??')
    #2 /home/nomad/public_html/forum/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(385): Zend_Mail_Protocol_Abstract-&gt;_send('QUIT')
    #3 /home/nomad/public_html/forum/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(144): Zend_Mail_Protocol_Smtp-&gt;quit()
    #4 [internal function]: Zend_Mail_Transport_Smtp-&gt;__destruct()
    #5 {main}
      thrown in <b>/home/nomad/public_html/forum/library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php</b> on line <b>324</b><br />
     
  2. Trekkan

    Trekkan Well-Known Member

    Just wanted to confirm that this is happening on any PC with more than 2 participants. A PC with just two and things are working as normal.
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Perhaps we should try to catch that error, but that's actually because of an error communicating with your mail server. One of the reasons I don't recommend using SMTP to send mail if possible.
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Oh actually we can't catch that - it's in the destructor of the function. Tough issue to deal with unfortunately.
     
  5. Trekkan

    Trekkan Well-Known Member

    Ok Mike, thanks much! I'll try and tweak the mail settings to use sendmail or whatever. Thanks!
     
    GeeksChat likes this.

Share This Page