Search results

  1. onlineuk

    Splash - PixelExit.com [Deleted]

    Apologies I didn't make myself very clear, the sidebar does dropdown but only the original sidebar elements remain (online users, staff online etc), ones I've added seem to disappear!
  2. onlineuk

    Splash - PixelExit.com [Deleted]

    @Russ, quick question, probably missing something really obvious. I've added some custom side blocks on to my site, when viewing on an iPhone in portrait they don't show up however if you turn it in to landscape they pop back up... Something I need to add on the back end somewhere maybe to make...
  3. onlineuk

    Integrate amember form in to template

    One last try on this, I understand not everyone uses amember but wonder if there is something obvious I'm missing with regards to the PHP?
  4. onlineuk

    Integrate amember form in to template

    Anyone any clues on this one? I've had another go but still seem to be struggling.
  5. onlineuk

    XF 1.2 Hiding elements depending on page name

    Excellent thanks @Brogan, worked a treat.
  6. onlineuk

    XF 1.2 Hiding elements depending on page name

    Thanks for the speedy reply @Brogan, I've given it a go, done a little more research before hassling but am struggling to implement this. If, when I'm on the pages in question and my domain in the address bar is as follows: domain.com/pages/advertise and domain.com/pages/contact-us would...
  7. onlineuk

    XF 1.2 Hiding elements depending on page name

    Hi all, I currently have a welcome box on my forum that shows for anyone that is a visitor, once logged in it disappears. Is there also a way to get this so that it doesn't show on particular pages (in this example, contact and advertise). Many thanks Andy
  8. onlineuk

    Integrate amember form in to template

    Hi all, I have posted this on the amember forum but hoping someone here may be able to shed some light. I have been attempting to integrate the amember login form in to one of the templates provided in Xenforo for a few days now using the Amember Lite API, with no avail. I have been using the...
  9. onlineuk

    XF 1.1 Friendly URLS Giving 404 with Amember

    Big thanks to @Jake Bunce for his assistance on this one, top guy.
  10. onlineuk

    [8WR] XenPorta (Portal)

    Yet again, perfect solution @Martok! Not sure why I couldn't work that out but I thank you for saving an evening of headache.
  11. onlineuk

    [8WR] XenPorta (Portal)

    Well, that was easier than I anticipated! Thanks for the help @Martok Am I missing something obvious regarding the recent slider too? Thanks, Andy
  12. onlineuk

    XF 1.1 Friendly URLS Giving 404 with Amember

    @Jake Bunce - It appears I'm now having the same issue, all was working fine, tried to protect a folder in amember (have now removed the rule I initially implemented) and now friendly URLs throw up 404s. Which htaccess would I have to look in to see if the above changes will help? Thanks in...
  13. onlineuk

    [8WR] XenPorta (Portal)

    Hey, I've no doubt this has been covered a million times but after hours of searching this thread, the forums and Google I'm waving the white flag... I am looking to create a layout pretty much identical to the one on www.8runway.com, with the slider at the top and full width article blocks...
  14. onlineuk

    XF 1.2 SOLVED - 404 on user profiles

    That was it! Thank you both for the rapid responses.
  15. onlineuk

    XF 1.2 SOLVED - 404 on user profiles

    Let me give it a go, if that's the case it's an amateur mistake on my part that's for sure!
  16. onlineuk

    XF 1.2 SOLVED - 404 on user profiles

    Hi Chris, thanks for the speedy reply. The url is www.carconvo.com 1. The url reads as http://www.carconvo.com/members/andy.1/ but displays an actual 404 message - 'HTTP/1.1 404 Not Found' 2. Console log includes: OverlayLoader for members/andy.1/?card=1 xenforo.js?_v=ddf0db58:263 GET...
  17. onlineuk

    XF 1.2 SOLVED - 404 on user profiles

    Hi all, I am currently having a problem with my install where I am getting a 404 error every time I trry to view a user profiles. This error occurs in the pop up/modal window as well as the actual profile page. It is a new install and has been taken back to the basics (no add ons or themes)...
  18. onlineuk

    Splash - PixelExit.com [Deleted]

    Thanks Russ. It seems the 404 error is happening no matter what theme I use so I'll have to dig a little deeper to figure that one out.
  19. onlineuk

    Splash - PixelExit.com [Deleted]

    Hey @Russ, Sorry to be a pain again, I'm still encountering a couple of issues (not sure whether it's something I've done or a small bug) 1. I get a 404 error when I click a username, i.e. on the pop up box 2. I get a 404 when I click to view my own profile 3. To style the 'post new thread'...
  20. onlineuk

    RM: Classifieds Translation

    I second this, would love to see it in action so I can figure out how it may integrate in to my site.
Top