• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Search results

  1. mypbaph

    Issue with Avatars

    When a member changes his/her avatar, the new one only shows up in posts and in the popup profile. On other locations it's broken. Please advise on what to do, thanks!
  2. mypbaph

    Chat by Siropu [Paid]

    yes, i think adjustments have to be made as that button you're referring to is too small in mobile view and is almost useless. users have no way of knowing its function. thank you!
  3. mypbaph

    Chat by Siropu [Paid]

    @Siropu hi! just purchased this amazing chat. i just have a small issue. on mobile view, when you click the Private Conversations, the names of the members appear but only for a split second. the window with the names automatically closes and you can't choose. it opens the conversation of...
  4. mypbaph

    XF 1.5 Issue when registering thru Facebook, Twitter

    nevermind. somebody PM'd me the fix, thanks.
  5. mypbaph

    XF 1.5 Issue when registering thru Facebook, Twitter

    New users who registered using facebook or twitter have issues with the small avatars - the one on the user profile and on the recent posts in sidebar - they don't show up. please see image. but the avatar appears on posts. this issue happens only when registering thru facebook, twitter...
  6. mypbaph

    XF 1.5 Non-responsive ads in Template

    sorry for the noob question, i want to place a non-responsive ad code in the 'ad_above_content' template. if user is viewing the forum thru desktop, a 728x90 ad unit will show up, if thru mobile a 300x250 ad will appear instead. what conditional code should i use? thanks!
  7. mypbaph

    XF 1.5 Guest count always at 0 in online users list

    hi Mike, sorry for the noob question but what exactly should i tell them (my host) to do/adjust?
  8. mypbaph

    XF 1.5 Guest count always at 0 in online users list

    okay, so what exactly should i tell them to do?
  9. mypbaph

    XF 1.5 Guest count always at 0 in online users list

    @Brogan noticed however that my IP and the IPs of the robots online are the same - my hosting IP address.
  10. mypbaph

    XF 1.5 Guest count always at 0 in online users list

    hi Brogan, there's nothing at all. it says No results found. But there are some guests online browsing the topics.
  11. mypbaph

    XF 1.5 Guest count always at 0 in online users list

    i recently moved to another host and i noticed that guests are not being counted by the online users widget. it has remained at 0 despite around 200-300 users online based on Google Analytics. any ideas? what should i tell my new host? thanks in advance to anybody who can help.
  12. mypbaph

    Chat by Siropu [Paid]

    pre-purchase questions... @Siropu will this work with [bd] Widget Framework? possible to add the avatars in the chat?
  13. mypbaph

    XF 1.5 Help with ad placements

    hi @Martok! okay, will try that out... thanks! will post again if i can't get it to work. and thanks to @AndyB as well. :)
  14. mypbaph

    XF 1.5 Help with ad placements

    hi! isn't there just a code to determine what device the user is on then display the necessary ad code?
  15. mypbaph

    XF 1.5 Help with ad placements

    hi! would just like to ask for help from the xenforo experts here. i want to place an ad unit above and below the messages. not using adsense so can't place responsive ads. i want to show a 300 x 250 ad when the user is using a mobile device, and 468 x 60 when browsing through desktop or...
  16. mypbaph

    [TH] Daily Post Limit

    hi @Jon W isn't it possible to set a different limit for profile posts/status updates?
  17. mypbaph

    XF 1.4 Error when accessing RSS

    hi @Chris D it happened again, can't access it again 502 Bad Gateway. what should i do? thanks.
  18. mypbaph

    XF 1.4 Error when accessing RSS

    hi Chris! yes, im using that add-on. upgraded to 1.4.9 and for some reason it got fixed. thanks!
  19. mypbaph

    XF 1.4 Error when accessing RSS

    i receive a 502 Bad Gateway error when accessing my RSS feed. any ideas why? and how to fix it? thanks!