• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Search results

  1. M

    XF 1.2 Node problem

    I've resolved the issue for now, for some reason having the word "Advertise" on the node caused adblock to block some functionality within the node itself. It sounds stupid, but by I just tested it on other nodes too.
  2. M

    XF 1.2 Node problem

    Nope I have not used never permissions and I have done that too. It seems to be no problem with permissions, so this is why I am stumped. No errors are logged as the functionality of the buttons are disabled completely. I've tested this in Firefox and Chrome and have had many users test it in...
  3. M

    XF 1.2 Node problem

    Nope, nothing happens at all. It's as if the buttons are not functioning at all. It seems turning adblock off resolves the issue somehow :confused: however I had 0 ads on my forum. I'm open to ideas here lol.
  4. M

    XF 1.2 Node problem

    I have a weird problem, for a certain node, I can not delete it nor change anything about it. No members can create threads in it either, the thread creation panel is open to them but when they try to post their finished thread, nothing happens. All the permissions are set correctly as this was...
  5. M

    TaigaChat Pro - Realtime chat/shoutbox [Paid]

    Was wondering if you'd add on sound to the shoutbox, just a suggestion to improve it.
  6. M

    Credits [Deleted]

    I'm sorry to ask this stupid question, but I can't seem to find the right words to type xf_user , it seems I'm doing it wrong.
  7. M

    Credits [Deleted]

    Are we able to use this for the ice shop?
  8. M

    XF 1.2 Permissions problem.

    Thank you very much, this was extremely useful!
  9. M

    XF 1.2 Permissions problem.

    Hello, I just purchased xenforo today and am still getting used to it. I have a question regarding usergroup permissions. I imported the members from my previous forum and now they are set as being in the "registered group". I've set the permissions for this usergroup the way I want to however...
Top