Search results

  1. owls8521

    Tabs by Waindigo [Deleted]

    In version 1.3.0 and later, resource tabs don't show up for me. The add tab button works, but the tabs don't actually appear, so it's as if nothing was done. The tabs work fine in the media gallery. I haven't tested in other places. In versions before 1.3.0, resource tabs work fine for me, so I...
  2. owls8521

    Lack of interest Rebuilding User Post Count

    This should definitely be in core. Some of my users' message counts were reset to zero by the software, so the software should be able to fix it.
  3. owls8521

    Xen Pushover (Push Notifications) [Paid]

    I guess I am too dumb! :confused:
  4. owls8521

    Xen Pushover (Push Notifications) [Paid]

    I don't recall seeing that information on the resource page. You should consider adding it to help people avoid confusion when testing the add-on.
  5. owls8521

    Xen Pushover (Push Notifications) [Paid]

    Does that mean if I have a notification turned off for an alert, but I have it turned on for pushover, that I will not get the push notification? If that's true, it would explain some things. I got a push last night, so it is working.
  6. owls8521

    Xen Pushover (Push Notifications) [Paid]

    I believe the only one that came through was from the server error log.
  7. owls8521

    Xen Pushover (Push Notifications) [Paid]

    I have all notifications turned on except for when someone likes a resource. I also have all of the server error log and users awaiting approval. The notifications are enabled in my external account preferences as well.
  8. owls8521

    Elasticsearch stopped working after website crash

    The only solution was for me to switch web hosts and move to a completely different server. I assume something went wrong with the hardware the VPS I was on, but the technical support people all told me there were no problems with it. It was very strange and frustrating. I've never felt so...
  9. owls8521

    Xen Pushover (Push Notifications) [Paid]

    I've had Xen Pushover running on my site for a few days now, and I've only received a grand total of... 1 notification. Any idea what could be wrong?
  10. owls8521

    Implemented Allow @ Mentions to be used in Resources

    Using @UserName saves time over having to manually link to people. I assumed it was a bug that it doesn't work in resources, but I was told it was a deliberate choice. I think Xenforo should strive to make all of its add-ons work the same as the core for a more consistent user experience. I'd...
  11. owls8521

    As designed @ Mentions don't work in resources

    If you use @ and a person's user name, it doesn't work in a resource like it does in a thread.
  12. owls8521

    Elasticsearch stopped working after website crash

    I was wrong. It still crashed even without the Similar Threads add-on. It just took longer. It took about 18 hours to crash instead of about a half hour like it does with the Similar Theads add-on enabled. Does anyone have any advice?
  13. owls8521

    Elasticsearch stopped working after website crash

    I tried reinstalling it and it did not fix the issue. I did find a solution though. The JVM crashes were being caused by the Similar Threads add-0n. When I disabled it, they stopped happening. I have a theory of why this started happening after the website crashed. Apparently, the Similar...
  14. owls8521

    Elasticsearch stopped working after website crash

    Elasticsearch was working fine for me for a few months... but then one day my web host had a problem, and the website crashed. I had to repair the Xenforo database, and then I restarted Elasticsearch. Everything seemed to be working fine. However, after maybe 30 minutes or so, Elasticsearch...
  15. owls8521

    Third party NoScript causing error on Facebook Open Graph Object Debugger

    I just tested it on this page. To reproduce: Go to Facebook Open Graph Object Debugger Enter https://xenforo.com/community/threads/noscript-causing-error-on-facebook-open-graph-object-debugger.91232/ into the box. Click the Fetch new scrape information button See the error that appears The...
  16. owls8521

    Third party NoScript causing error on Facebook Open Graph Object Debugger

    When I put one of my urls into the Facebook Open Graph Object Debugger, I received the following error: I found that the following line in PAGE_CONTAINER was causing the issue: <noscript><style>.JsOnly, .jsOnly { display: none !important; }</style></noscript> I solved it by moving that line...
  17. owls8521

    Make text editor wider

    I don't understand why the text editor for posting resources is so narrow. It's a bit uncomfortable to type in. Please make it the same width as the text editor used for posting in the forum.
  18. owls8521

    ******* - 404 Essential [Paid] [Deleted]

    The latest version is occasionally giving me this error: Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli statement execute error : Incorrect string value: '\xE9.1531...' for column 'referral' at row 1 - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214 Generated By: Unknown Account, Today at 6:18 AM Stack...
Top