Search results

  1. djdubuque

    [8WR] XenCarta (Wiki) PRO [Paid]

    Not understand
  2. djdubuque

    [8WR] XenCarta (Wiki) PRO [Paid]

    Nice add on but lacks documentation, you pay for a product and the seller doesn't provide instructions on how to use it. My issue now is I paid for the brands removal and did what I thought the file said to do but there brand still shows. Also there is a setting for templates but again no...
  3. djdubuque

    XF 2.0 Setting up the share accounts tabs

    I have most of them now configured, my last one is FB so thank you for the heads up. By the way that document needs to be updated as the sites have changed a lot of the input areas from what the manual states. I had to search a lot of there site to find what I needed to input.
  4. djdubuque

    XF 2.0 Setting up the share accounts tabs

    Everytime I try to setup the Connected account providers for Google and Facebook I get errors. Any help out there 400. That’s an error. Error: redirect_uri_mismatch The redirect URI in the request, https://tellodronepilots.com/connected_account.php, does not match the ones authorized for...
  5. djdubuque

    XF 2.0 Bug in upgrades

    I have to say that this is an odd bug as I've had this issue since 2.011 to 2.012 upgrade. What I've seen is that the registration will output the following error when new visitors come to the site and select "register" Oops! We ran into some problems. Oops! We ran into some problems. Please...
  6. djdubuque

    XF 2.0 Oops! We ran into some problems. Please try again later. More error details may be in the browser console.

    Working now, not sure what I did but it is now working again and my site is showing secure.
  7. djdubuque

    XF 2.0 Oops! We ran into some problems. Please try again later. More error details may be in the browser console.

    PHP: <script>document.cookie = "humans_21909=1"; document.location.reload(true)</script> 2 core-compiled.js:43:149 defaultAjaxError http://tellodronepilots.com/js/xf/core-compiled.js:43:149 t http://tellodronepilots.com/js/xf/core-compiled.js:40:144 i...
  8. djdubuque

    XF 2.0 Oops! We ran into some problems. Please try again later. More error details may be in the browser console.

    Anyone have a clue as to why I get this error when someone tries to register an account? Oops! We ran into some problems. Please try again later. More error details may be in the browser console. I've tried the F12 but I fail to understand the out come as the data i see makes no sense to me.
  9. djdubuque

    XF 2.0 Can someone assist

    Use full friendly URLs If you enable this option, the links generated by the system will not include "index.php?". However, to enable this, mod_rewrite must be available and an appropriate .htaccess file (or the equivalent for your web server) must be in place. I have set this but site keeps...
  10. djdubuque

    [cXF] Advanced Footer [Paid]

    Why when I select an icon that it will only display my index page and not go to that icons page? IE..Facebook should go to Facebook, Twitter should go to Twitter correct?
  11. djdubuque

    XF 2.0 Edit widget: Share this page not working

    WHOOO, you the man that was it. Thank you
  12. djdubuque

    XF 2.0 Edit widget: Share this page not working

    Ever since I upgraded I'm finding things are not working, for one my share icons are not showing even though I have them selected. My Edit widget: Share this page will not save any changes I make as well.
  13. djdubuque

    XF 2.0 Update 2.0.10 to 2.0.11 problem

    I also upgraded to 2.011 and now I've lost all my template settings that control my background and logo, my site doesn't look the same any more. After the update there was a notice on my admin panel to check some of my settings and when I did they all said "revert to" so I thought those needed...
  14. djdubuque

    Not a bug Missing icons,images and anything else

    OK, I just reverted to 7.1 after reinstalling at 5.4 and everything looks good. So I'll see what happens after I continue building out my site. Thanks for the heads up.
  15. djdubuque

    Not a bug Missing icons,images and anything else

    This has got to be a bug, I finally changed my PHP Configuration on the server to 5.4 and my problem went away. So it looks like this software cannot operate above 5.4, as I have tried 5.6 and 7.0
  16. djdubuque

    Not a bug Missing icons,images and anything else

    I've tried installing over three times now and each time the install seems to go well, but in the admin and main site there are no icons, images or tab graphics. Why is this I've done a file check and all the files are there. So if I am in the admin area I don't know if a item is active or not...
Top