Search results

  1. Mike54

    XenForo Admin using Ubuntu 13.10 Desktop

    I ran Mint for quite a while, which is where I got hooked on using Cinnamon. I have Arch on three desktops, with Antergos (think: prettified Arch) on my laptop, and all four machines use the Cinnamon desktop environment.
  2. Mike54

    Add-ons change of ownership

    This is good news. The Donation Manager has done well to keep my site alive and kicking, so to see it will be actively developed in the future is a good thing.
  3. Mike54

    KnownHost Server Configuration?

    Actually, they are a managed hosting provider and you HAVE to use a control panel, ONLY if you intend to use their managed services. What is almost always missed by the majority of people are the unmanaged VPS plans offered by RocketVPS, which is a subsidiary of KnownHost. Now, now, Tracy...
  4. Mike54

    Best Hosting provider for XenForo?

    Which was my thought when the OP suggested KnownHost is somehow less than first cabin. As of the third of this month, I have been with KH for 6 years, to which @jwright can attest. In all that time, I think my site has been down three or four times, that were not self-inflicted. As for...
  5. Mike54

    XenForo Admin using Ubuntu 13.10 Desktop

    FileZilla is a lazy carry-over from when I ran Windows. @RoldanLT , aren't you using Nemo? File >> Connect to Server >> Server Details should be giving you the option to select Type from a drop-down menu.
  6. Mike54

    XenForo Admin using Ubuntu 13.10 Desktop

    The items I generally add after a fresh Linux install are - Shutter GIMP (if not already part of the install) Mirage Trimage FileZilla Geany jEdit Meld (as mentioned above) Plus, I generally install multiple browsers, for testing. Chromium, Epiphany, Midori, Opera, etc.
  7. Mike54

    XF 1.3 Thumbnails not appearing after installing LiteSpeed

    I managed to get everything working. It was as easy as enabling suEXEC within LiteSpeed and getting directory and file permissions set to LiteSpeed's liking.
  8. Mike54

    XF 1.3 Thumbnails not appearing after installing LiteSpeed

    Thanks, Mike. At least you gave me a nudge in the right direction.
  9. Mike54

    XF 1.3 Thumbnails not appearing after installing LiteSpeed

    Hi Jake. Thanks for offering to help with this one. OK, here is another attempt - From top to bottom, the URL on the broken thumbnail is - http://www.tbucketeers.com/attachments/tux-png.9475/ If I click on the thumbnail, I get the issue where the lightbox tries to open then immediately...
  10. Mike54

    XF 1.3 Thumbnails not appearing after installing LiteSpeed

    After installing LiteSpeed and upgrading PHP from 5.4.17 to 5.4.24, I've suddenly encountered a problem with thumbnails not displaying. However the full images display with no problem. If I create the post with the thumbnail image, clicking on the broken thumbnail image will momentarily...
  11. Mike54

    Happy Birthday Azhria Lilu!!

    Still the 13th here, so does this mean I am not late? Happy Birthday, young lady!
  12. Mike54

    MicroSupport Free [Deleted]

    Travis, you might try removing those quote marks from your reply, to see if that works.
  13. Mike54

    Ubuntu Operating system

    I used Mint for a few years, before moving over to the Linux Mint Debian Edition, back when Ikey Doherty was still involved with it. When Ikey moved on to do SolusOS, I went with him. I have a Mint 14 'Nadia' Cinnamon partition on one machine, but I do prefer using SolusOS. I cut my Linux...
  14. Mike54

    Ubuntu Operating system

    To the OP, I suggest looking around at several distributions and downloading their LiveCD / LiveDVD environments for some testing. It will let you get a 'feel' for each distro, as well as allowing you to see if it plays well with your peripherals. At no cost, other than a few minutes of...
  15. Mike54

    Impressions from using XF 1.2 beta 1

    Shelley just has a certain knack when it comes to color use, doesn't she? ;)
  16. Mike54

    XF 1.2 A New Editor and Much Much More

    It's a little late to be asking that question, isn't it? ;)
  17. Mike54

    Xenforo Upgrades

    But what happens when the train comes off the tracks for the individual/s developing a given add-on? And trust me, it happens. Remember, pie-in-the-sky is just that, until you actually have something in your hands. Rather like a Lamborghini is just a car, yes. Take the time to set aside...
  18. Mike54

    MicroSupport Free [Deleted]

    OK, I guess I am making all that up and the screenshot of the error I received is just something I GIMPed up. <scratching my head in disbelief> I tried to register with multiple browsers, in two completely different operating systems, on two completely different computers and ended up with the...
  19. Mike54

    MicroSupport Free [Deleted]

    Removing the #pre-id (/support/1/replyticket&page=1) results in the same error. As for the registration issue on your site, I just made another attempt, with yet another failure.
  20. Mike54

    MicroSupport Free [Deleted]

    Micheal, I've run into a couple of issues. I'm still running into the requested page cannot be found error. The URL is /support/1/replyticket&page=1#pre-id What is curious is when I send a reply, I see the error, but the reply does go through. Although once I have sent a reply, I can no...
Top