Recent content by Malcolm M

  1. Malcolm M

    Error with content check - template modifications while installing style with add on enabled

    Hi there! I was trying to install a style by themehouse and while installing I encountered an error and have narrowed it down to the content ratings add on by @Xon. Line 80: Template tags are not well formed. Tag if was found when expecting contentcheck. - Template modifications...
  2. Malcolm M

    Content Ratings for XF2.0 [Paid]

    Hi there! I was trying to install a style by themehouse and while installing I encountered an error and have narrowed it down to this add on. Line 80: Template tags are not well formed. Tag if was found when expecting contentcheck. - Template modifications: public:message_macros I was able to...
  3. Malcolm M

    iO [Paid]

    Not yet. They’re trying to update all the products to work with 2.0 at the moment.
  4. Malcolm M

    [AddonFlare] (AJAX) Advanced Forum Stats [Paid]

    Hi there! Try adding this to your extra.less. .tabs--standalone { box-shadow: 0 0px 0px 0 rgba(0,0,0,0)!important; /*box-shadow: 0 4px 15px 0 rgba(88,106,153,0.2);*/ } .forumStatsContainer { //box-shadow: 0 12px 15px 0 rgba(88,106,153,0.2); box-shadow: 0 15px 14px 0...
  5. Malcolm M

    iO [Paid]

    I did a manual install, same issue. I followed the issue to message_macros under Content Ratings add-on and decided to disable the add-on and once I did that I was able to install the style. I'll contact the developer of the add-on.
  6. Malcolm M

    iO [Paid]

    Hi there! I recently bought this theme and tried installing it through the appearance > themehouse styles but I’m receiving this error Line 80: Template tags are not well formed. Tag if was found when expecting contentcheck. - Template modifications: public:message_macros Should I try...
  7. Malcolm M

    [TH] UI.X Pro [Paid]

    Thanks for the reply and looking into this for me!
  8. Malcolm M

    [TH] UI.X Pro [Paid]

    Any information regarding moving the sitenav within the main content?
  9. Malcolm M

    [TH] UI.X Pro [Paid]

    Hi @Mike Creuzer http://prntscr.com/lmn3uy how would i be able to put the sitenav beside the content? I would assume I'd have to take the sitenav code and place within the main content
  10. Malcolm M

    [TH] UI.X Pro [Paid]

    Awesome thank you for the reply. I upgraded to 2.1 And noticed that the style doing look too great lol!
  11. Malcolm M

    [TH] UI.X Pro [Paid]

    Hey quick question, just curious if you have an idea on when UI.X would be updated to be compatible with Xenforo 2.1? I know it just came out but just wanted to know if there's a timeline already.
  12. Malcolm M

    Add-on Install & Upgrade

    I agree with you, I think it would be a great feature to add. I've used it a lot and just makes it easier to install add-ons.
  13. Malcolm M

    Add-on Install & Upgrade

    This add-on is a 3rd party add-on, even though it's made by one of the devs it doesn't mean it's an official feature.
  14. Malcolm M

    Moderator Essentials [Paid]

    Hi! Uploaded files to public_html/ but add-on won't show up in my addons tab? Nvm I came out from under my rock. I tried installing XF1 onto an XF2 site. :rolleyes:
  15. Malcolm M

    Intrepid [Paid]

    I installed it using the UI.X, but I believe it was not working due to the cache. Because I just flipped it on and it works now..
Top